x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Tryksager

Vi designer og trykker kvalitetstryksager i både små og større oplag, og kan løfte de fleste opgaver. Få designet og trykt dit eget unikke grafiske produkt her hos os.

Mangler du noget? Bare spørg!

Søger du hjælp til andre tryksager som du ikke finder her, er du altid velkommen til at kontakte os eller slå et smut forbi. Vi har endnu ikke mødt tryksager, vi ikke kunne hjælpe med at få produceret, så lad dig ikke begrænse.

Katalog

Hos BORG Reklame kan du let, hurtigt og til fornuftige priser få trykt dine kataloger eller hæfter. Vi tilbyder alt indenfor standardstørrelser. Har du brug for et special format, så kan vi også hjælpe.

Eksempel
Katalog for BRIX DESIGN

Vi har designet BRIX DESIGNs katalog over OXO produkter. Hæftet er på i alt 20 sider og A5 mål.

Hæftet inderholder en oversigt over OXOs produkter, med billeder af alle, samt en kort beskrivelse. Herudover er der QR koder til mange af produkterne, som fører kunden til instruktionsvidoer.

Løsblade

Løsblade er et ideelt bud, når du ønsker at skabe mersalg og de kan bruges til mange forskellige ting. Vi trykker let, hurtigt og til fornuftige priser dine løsark.

Eksempel
Et udvalg af tryksager for Gratis Bus

Sommeren 2021 blev der sponsoreret en gratis busrute til turister på Møn.

I den sammenhæng blev der lavet A5 flyers, som blev delt ud til øens forretninger. Der blev også lavet en reklame til den digitale bytavle, A3 plakater og en dobbletside til den lokale avis.

Visitkort

Få designet og trykt dit helt eget unikke visitkort med en professionel finish til din virksomhed. Visitkortet kan designes og trykkes som 1-sidet, 2-sidet eller dobbelt (4 sider).

Eksempel
Nye visitkort til BJ Specialuddannelse & Service ApS

BJ Specialuddannelse & Service ApS havde et ønske om friske visitkort som gav en idé om hvad deres arbejde indebar

Farvevalget er baseret på at gul indikerer fare, og selvom at BJ er rigtig dygtige til det de gør, er det med at klatrer op i et højhus, nok til den farlige side for de fleste af os.

Foldere

Få designet og trykt jeres helt egen og unikke brochure til din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor standardstørrelser, men kan også hjælpe hvis du ønsker noget i special format.

Eksempel
Vinkort til Fyrkroen i samarbejde med Vinhuset Møn

Vinhuset Møn har sammen med Restaurant Fyrkroen fået udarbejdet et vinkort.

Kortet har mat kachering på begge sider, hvilket giver en eksklusiv følelse, og gør at kortet kan tørres af, hvis det skulle få pletter.

Brevpapir

Nemt, hurtigt og flot

Få designet og tryk dit eget unikke brevpapir til din virksomhed evt. sammen med kuverter og visitkort.

Hos BORG Reklame kan du let, hurtigt og til fornuftige priser få trykt dit brevpapir. Vi tilbyder alt indenfor standard størrelser.

Kuverter

Til ethvert formål

Få designet og trykt din egen unikke kuvert til din virksomhed evt. sammen med brevpapir og visitkort.

Hos BORG Reklame kan du let, hurtigt og til fornuftige priser få trykt dine kuverter. Vi tilbyder alt indenfor standard størrelser.

Blokke

Branding i øjenhøjde

Få trykt blokke med logo og giv dem væk til kunder og forretningsforbindelser.

Det er god markedsføring, når papirer med din virksomhedslogo på cirkulerer rundt blandt medarbejde i andre virksomheder eller eget tryk.

Vi trykker blokke i alle standardstørrelser. Blokkene fås med blanke sider, med tern eller linjer.

IDEM-sæt

En kopi med det samme

IDEM-sæt bruges f.eks. til arbejdssedler, ordresedler eller lignende. De kan trykkes med 1 original + 1 kopi eller 1 original + 2 kopier.

Det kan laves som løse sæt eller sættes sammen til blokke med beskyttelsespap, så der kun skrives på det øverste sæt.

Der kan trykkes fortløbende numre på eller laves huller i dine IDEM-sæt. IDEM-sæt kan trykkes i A4, A5 og A6 størrelser.

Klistermærker

Mange muligheder

Klistermærker eller streamers er en billig og effektiv måde at få dit budskab på. Stort set alt kan laves. Efter tryk konturskæres mærkerne efter ønske f.eks. rundt, firkantet, trekantet eller efter en bestemt grafisk figur.

Vi designer og producerer dekorationer, som logo og tekster i folie til montering på eksempelvis biler, vinduer, skilte og både.

Special løsninger

Skab en unik oplevelse for dine kunder

Vi står klar til, at hjælpe dig med dine ønsker og vi kan tilbyde mange specielle løsninger. Skal din folder foldes på en helt speciel måde? Eller måske skal der guld på dine visitkort?

Der findes en hel verden af spændende løsninger til dine tryksager, og vi står klar til at guide dig frem til det dit firma har brug for.

Plakater

Vi designer og trykker plakater til alle formål. Alt trykkes i højeste kvalitet og leveres klar til brug.

Plakaterne kan bruges i sandwichskilte, klaprammer, som ophæng i vinduer m.m. Vi har også et kæmpe sortiment af skilteinventar, som A-skilte til gaden, klaprammer, til væg, fotorammer m.m.

Der kan trykkes på forskellige papirtyper og vi vejleder dig om hvilket valg du tage, så din plakat bevare holdbarheden længst muligt. Vi trykker lige præcis det antal du ønsker om det er 1 stk. eller 5.000 stk.

Kontakt os

Storegade 76, 4780 Stege

Mandag – Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 13.00

[email protected]
+45 55 81 19 99