x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Bliv set i mængden

Skilte giver større synlighed omkring din virksomhed

Vi giver dig kvalificeret rådgivning, inspiration og vejledning til at træffe det rigtige valg med udgangspunkt i dine personlige ønsker.

Vi vil guide dig igennem de forskellige valgmuligheder, så du får et skilt, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Folietekster

Folietekster bruges ofte til biler, vinduer, plader, både, postkasser m.m. Folien kan fås i rigtig mange farver. Folien kan laves præcis i den størrelse du ønsker.

Produktet folietekster består af bogstaver, tal eller figurer, som er udskåret i folie, som man overfører til et emne ved hjælp af applikationstape.

Dermed efterlades KUN bogstaverne, og der er således ingen baggrund ligesom ved streamers.

Figurskårne skilte

Facaden er ofte det første, der møder kunderne, og det er her, de danner det første indtryk af virksomheden eller butikken. Derfor er det vigtigt med en facadeskiltning, der passer til firmaet image.

Facadebogstaver er ofte brugt ved butikker, virksomheder, restauranter m.m. der ønsker en flot og mere eksklusiv skiltning af deres facade.

Produktet facadebogstaver er frie bogstaver, tal eller figurer som er skåret/fræset i f.eks. stål, aluminium, pvc, akryl eller zink. Bogstaverne kan lakeres i netop den farve jeres virksomhed bruger. Vi leverer bogstaverne med papirskabelon (monteringstegning), så du kan montere bogstaverne på facaden – nemt og bekvemt. Vi kan dog også stå for monteringen, hvis dette ønskes.

Galgeskilte

Skab synlighed i gadebilledet med et galgeskilt

Præsenter dit logo og navn eller dit budskab på en flot og anderledes måde. Vælg et smedejernsskilt i høj og særdeles vejrbestandig kvalitet.

Gør dine kunder opmærksom på din butik helt ude på fortovet

Galgeskilte er virkningsfulde og giver din forretning en stilfuld og indbydende facade. De sikrer at kunderne får øje på dig i gademiljøet, uanset hvilken side de kommer fra.

Hvad er et skilt værd?

34% af detailkunder associerer kvaliteten af butikskiltet, med kvaliteten af butikken og deres produkter.

49% af detailkunder er gået forbi en butik de ledte efter, på grund af manglende skiltning.

33% af detailkunder er gået ind i en butik, de ikke på forhånd kendte noget til, grundet kvaliteten af butikkens skiltning.

A-Skilt

Selv med en flot fangene facade kan din butik forsvinde i mængden. En løsning kan være skiltning der rækker længere ud, som eksempelvis et A-skilt på fortovet.

Det kan også være at du har brug for at kunne gøre opmærksom på dig selv på afstand eller vise vej til din butik. A-skilte fås i mange modeller med mange udtryk og former, så du kan få et der passer til din stil.

Du kan både bruge skiltet til udskiftelige plakater, eller du kan få et klæbemærke sat i, for en mere permanent løsning.

Mangler du også en plakat til skiltet?

Pyloner

Pyloner er en af de mest iøjnefaldende og effektive skilte, der findes. De fås store som små, med eller uden lys og kan placeres, så de kan ses fra alle vinkler. Derfor er de meget velegnet til skiltning af firmadomiciler og til at vise dine kunder godt på vej.

Denne skiltetype er blevet populær, fordi den er god til at skabe sammenhæng mellem virksomheden og bygningen.

Pyloner kan ligeledes være med til at orientere dine kunder om lokale forhold, som f.eks. parkering og forskellige afdelinger i virksomheden.

En pylon vil derfor både være det første og det sidste din kunde ser.

Kontakt os

Storegade 76, 4780 Stege

Mandag – Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 13.00

[email protected]
+45 55 81 19 99