x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Gør din virksomhed unik

Visuelle virkemidler gør en betydelig forskel

Hvorfor skal du bruge grafisk design i din virksomhed? Grafisk design favner ganske bredt. Det er f.eks. udarbejdelse og design af logoer, brochurer, reklamer og designmanualer. Men også skiltning, plakater, tapet m.m. I princippet, handler det om at du skal have så stærk en visuel identitet, at dine nuværende og potentielle kunder, kan genkende dig alene på dit visuelle udtryk. Tænk bare på SAS og PostNord.

Det er dit unikke grafiske design der underbygger det, du ønsker at udstråle til dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Du kan gennem grafisk design udvise kvalitet, styrke, seriøsitet eller andet, som er bærende for din virksomheds produkter og generelle image.

Har du brug for en hjælpende hånd?

I vores værksted har vi flere dygtige grafiske designere siddende. Og de hjælper dig gerne med at skabe et helt unikt grafisk design fra bunden.

Du har ideerne – og vi har kompetencerne til at vejlede dig i hvad der fungerer, samt få det til at blive realiseret. Hvad end der er tale om en nyetableret virksomhed, der skal have bygget en ny visuel identitet op, eller en veletableret virksomhed der søger ny inspiration, så har vi stor erfaring med alle slags opgaver.

Her designer vi både logo, visitkort, designmanualer, tapet, kataloger, flyers, brochurer, plakater, skilte, invitationer og meget meget mere.

Skab en rød tråd

Vi hjælper dig med at give din virksomhed genkendelighed og en visuel identitet

1
2
3
4
1
2
3
4
Du ønsker

Du præsenterer produktet som din virksomhed har brug for og vi finder den rette løsning.

Vi designer

Vi sørger for at holde den røde tråd efter dine retningslinjer.

Du godkender

Løbende vil vi sende dig udkast og mockups til du er helt tilfreds.

Vi producerer

Vi fremstiller produkter af høj kvalitet, så dit firma fremstår bedst muligt.

Kontakt os

Storegade 76, 4780 Stege

Mandag – Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 13.00

[email protected]
+45 55 81 19 99