x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Bannere

Lad dig blive set

Skal du bruge et banner på byggepladsen, scenen, til messestanden, ophæng i butikken eller til at hænge på facaden, så har vi den rigtige løsning. Vi har bannere, der alle kan bruges indendørs og udendørs.

De mest almindelige bannertyper

Stofbanner

Den klassiske bannertype i et tæt og kraftigt stof. Farverne på dette materiale vil fremstå mere matte og stoffet kan strække sig op til 2cm. Stofbanneret kan også laves brandsikkert, hvilket er oplagt hvis det skal bruges på messe.

Presenningbanner (PVC-banner)

Denne type banner har en glat og vandfast overflade der kan tåle vind og vejr. Farverne er kraftigere og lysende på dette materiale. Presenningbanneret minder om en voksdug, hvilket gør den nem at tørre af med en fugtig klud.

Mesh-banner

Dette banner anvendes ofte steder, hvor det er udsat for vind, da materialet har små huller som vinden kan trænge igennem. Dette gør at banneret ikke bliver revet i stykker eller løst. Fra afstand kan du ikke se hullerne og denne type banner anvendes ofte ved byggepladser på stilladser.

Der findes forskellige efterbehandlinger til bannerne, som i sætning af øjer, forstærkning af kanter, løbegang m.m.

Roll-up banner

Rejs og skil dig ud

Roll-ups er et af de mest brugte markedsførings-rekvisitter, og det er de af én årsag. Roll-ups er nemme at transportere, opsætte og nedtage. Derudover er roll-ups en god måde at få dit brand og produkter bemærket i travle omgivelser.

Vores roll-ups kan fås i de fleste størrelser med et maksimum på 2 meter i bredden og 3 meter i højden.

Derved får i roll-ups der passer til alle formål. Roll-ups kan nemt tages med til messer, konferencer, netværksmøder, eller lige hvad I har brug for.

De er robuste og klar til gentagen langvarig brug.

Skab en rød tråd

Vi hjælper dig med at give din virksomhed genkendelighed og en visuel identitet

Flag og beachflag

Skab opmærksomhed

Skal der afholdes et udendørsevent, en messe eller noget helt tredje, så er beachflag med logo en god måde at synliggøre jeres brand på.

Vores beachflag kan leveres i mange forskellige størrelser, med en højde på op til 5 meter.

Et beachflag kan bruges gentagne gange, derfor er det muligt at vælge fødder der passer til forskellige underlag – bl.a. fod, jordskrue eller spyd.

Man kan med fordel tage et bachflag med logo, med på en messestand.

Her er synlighed alfa omega for at få gæsternes opmærksomhed.

Ved at benytte beachflag ved indgangen til standen, er messestanden tydelig fra lang afstand, når de flager frem og tilbage i vinden.

Kontakt os

Storegade 76, 4780 Stege

Mandag – Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 13.00

[email protected]
+45 55 81 19 99