x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Alt til håndværkeren

Alt til håndværkeren

Skiltning til byggepladsen

Håndværkerskilte eller byggepladsskilte er en del af et lovkrav for at leve op til gældende regelsæt om oplysningspligt.

Skal du bygge?

Som en del af kampen mod omfattende organiseret sort arbejde skal byggepladser på privat grund (grunde ejet af privat personer, virksomheder eller selskaber) have skiltning, så det tydeligt fremgår, hvilke virksomheder der udfører arbejde på byggepladsen.

Vi kan her, hos BORG Reklame, levere byggepladsskilte i høj kvalitet, og i flere forskellige materialer og størrelser.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed, og vi vil med glæde hjælpe dig igennem hele projektet fra starten af designprocessen – til levering af det færdige produkt.

Gør virksomheden synlig

Facaden er ofte det første, der møder kunderne, og det er her, de danner det første indtryk af virksomheden eller butikken. Derfor er det vigtigt med en facadeskiltning, der passer til firmaet image.

Facadebogstaver er ofte brugt ved butikker, virksomheder, restauranter m.m. der ønsker en flot og mere eksklusiv skiltning af deres facade.

Produktet facadebogstaver er frie bogstaver, tal eller figurer som er skåret/fræset i f.eks. stål, aluminium, pvc, akryl eller zink. Bogstaverne kan lakeres i netop den farve jeres virksomhed bruger.

Vi leverer bogstaverne med papirskabelon (monteringstegning), så du kan montere bogstaverne på facaden – nemt og bekvemt. Vi kan dog også stå for monteringen, hvis dette ønskes.

Skal vi give dig et godt tilbud?

Bliv synlig på byggepladsen med vores hjælp

Mæglerskilt

Skab synlighed i gadebilledet med et galgeskilt. Præsenter dit logo og navn eller dit buskab på en flot og anderledes måde. Vælg et smedejernsskilt i høj og særdeles vejrbestandig kvalitet.

Gør dine kunder opmærksom på din butik helt ude på fortorvet. Galgeskilte er virkningsfulde og giver din forretning en stilfuld og indbydende facade. Galgeskilte sikrer at kunderne får øje på dig i gademiljøet, uanset hvilken side de kommer fra.